CASA SAMARRA text

CASA SAMARRA

Aquesta pàgina web és propietat de CASA SAMARRA amb domicili a la Carretera de Tavascan, L-504, 25571 Ainet de Cardós, Lleida.

Per a qualsevol consulta o proposta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: casasamarra@casasamarra.com

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a aquesta tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta web.

L’accés al nostre lloc web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que us preguem que llegiu detingudament. L’USUARI, en utilitzar el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i d’operar mitjançant el mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració del nostre lloc web, ampliar o reduir serveis i, fins i tot, suprimir-la de la Xarxa així com els serveis i continguts prestats, tot això de manera unilateral i sense previ avís.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són propietat nostra o de tercers als quals se’ls han adquirit els drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat d’aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

CONDICIONS D'ACCES

L’accés al nostre lloc web és gratuït i no requereix una subscripció o registre prèvies.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privadesa.

L’usuari ha d’accedir al nostre lloc web amb bona fe, seguint les normes d’ordre públic i les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Atès que no podem controlar la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web a les quals es pugui accedir a través dels enllaços que el nostre lloc web pugui posar a la seva disposició, us comuniquem que quedem exempts de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota mena que poguessin derivar-se per la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa, per part de l’usuari.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de CASA SAMARRA i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recopilar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recopilem, explicant-li:

-Qui és el responsable del tractament de les seves dades.

-Per a quines finalitats recopilem les dades que li sol·licitem.

-Quina és la legitimació per al seu tractament.

-Durant quant de temps les conservem.

-A quins destinataris es comuniquen les seves dades.

-Quins són els seus drets i com exercir-los.

 • RESPONSABLE: Consulta les dades a la capçalera.

 • FIANÇA, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:

  • Formulari de Contacte.

  • Finalitat: Facilitar-vos un mitjà perquè pugueu posar-vos en contacte amb nosaltres i respondre a les vostres sol·licituds d’informació, així com enviar-vos comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, fins i tot per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc.), si marqueu la casella d’acceptació.

  • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i en marcar la casella d’acceptació per rebre informació.

  • Conservació: Un cop resolta la vostra sol·licitud a través del nostre formulari o responduda per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciteu la baixa dels mateixos.

   Enviaments de correus electrònics.

  • Finalitat: Respondre a les vostres sol·licituds d’informació, atendre les vostres peticions i respondre a les vostres consultes o dubtes. En cas de rebre el vostre Currículum Vitae, les vostres dades i CV podran ser incorporats a les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i/o futurs.

  • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o en enviar-nos el CV.

  • Conservació: Un cop resolta la vostra petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas de rebre el vostre CV, les vostres dades es podran conservar durant un màxim de 1 any per a futurs processos de selecció.

  • Obligació de facilitar-nos les vostres dades personals i conseqüències de no fer-ho.

  • El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

  • Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les vostres sol·licituds, donar-vos d’alta com a usuari i/o prestar-vos els serveis que pugueu contractar, per la qual cosa, si no ens les faciliteu, no podrem atendre-us correctament ni prestar-vos el servei que heu sol·licitat.

  • En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les vostres dades i altra informació a les nostres bases de dades.

 • DESTINATARIS DE LES SEVES DADES. Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, llevat que hi hagi una obligació legal.

 • DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS. Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Així mateix, pot exercir els següents drets:

-Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.

-Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.

-Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.

-Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.

-Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.

Altres drets reconeguts en les normatives aplicables. On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades en l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es desitja exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa pel que fa al tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

RESPONSABILITATS

En posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina web, volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

L’USUARI té prohibida qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta íntegrament i expressament.