CASA SAMARRA text

SOBRE NOSALTRES

Cada racó de Casa Samarra és una part de la nostra personalitat

Casa samarra

CASA SAMARRA

BENVINGUTS

Al mig de la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà, hi ha el petit poble d’Ainet de Cardós, en un territori de montanya rural,  senzill i acollidor. Banyat per la Noguera de Cardós, Ainet acull a la seva gent amb calma, silenci i el bon fer de la seva gent. 

Casa Samarra forma part d’aquest lloc des de fa 25 anys. Des del desembre de 2022 amb nova direcció, ja que el Joan i la Paqui es van jubilar. Ara som el Krishna i la Núria qui us rebrem i acollirem a casa nostra.

Al nostre hotel, ens enorgulleix oferir un ambient acollidor i un servei personalitzat que satisfaci les necessitats de cadascun dels nostres hostes.

Al nostre hotel, ens enorgulleix oferir un ambient acollidor i un servei personalitzat que satisfaci les necessitats de cadascun dels nostres hostes.

L’hotel és en un entorn natural, envoltat de muntanyes i llacs. És un lloc ideal per a aquells que busquen submergir-se a la natura del Pallars Sobirà i gaudir de totes les activitats que ofereix la zona de la Vall de Cardós.

Les habitacions són rústiquees i lluminoses, equipades amb totes les comoditats necessàries per garantir una estada confortable i relaxant. El restaurant de l’hotel ofereix àpats deliciosos amb productes locals i de temporada.

Situat en un entorn privilegiat, l’hotel ofereix l’oportunitat d’explorar la bellesa natural de la zona i participar en emocionants activitats a l’aire lliure, des d’esports aquàtics al riu Noguera-Pallaresa fins a senderisme i ciclisme a les muntanyes properes.

Ens enfoquem en detalls per fer que cada moment sigui especial, des de la decoració de les habitacions acuradament seleccionada fins als ingredients frescos al nostre restaurant que oferim a l’esmorzar, que oferim amb el preu de l’allotjament i als dinars i sopars.

Esperem amb ànsies rebre't al nostre hotel i brindar-te una experiència inoblidable.

Benvinguts a la Vall de Cardós!

Descobreix tot el que tenim per oferir-te