CASA SAMARRA text

ACTIVITATS

Descobreix noves experiències i aventures amb les activitats a l’aire lliure, dissenyades per gaudir en família o amb amics.

Casa samarra

CASA SAMARRA

MUNTANYA

El Pallars Sobirà és una comarca de muntanya que està recorreguda per una gran quantitat de rutes i senders que es poden fer a peu i que van des de l’alta muntanya fins a les passejades tranquil·les per les valls. Rutes pel GR-11, pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, pel Parc Natural de l’Alt Pirineurutes Transfrontereres, i passejades i excursions per tots els nivells.

Ens enorgulleix oferir moltes activitats al nostre voltant. No esperis més per viure aventures uniques i emocionant amb noves experiéncies!

Al Pallars Sobirà podreu recórrer l’únic Parc Nacional de Catalunya i admirar els més de 200 llacs de muntanya, entre els quals destaca l’Estany de Sant Maurici, i la majestuosa muntanya dels Encantats, símbols del Parc i dels Pirineus.

La comarca del Pallars Sobirà està envoltada de zones d’important interès paisatgístic, és per això que recentment s’ha creat el Parc Natural de l’Alt Pirineu, que engloba el 80% de tot el territori pallarès.

El nostre hotel està situat en entorn idíl·lic, on els boscos i les penyes enormes destaquen per la seva abundància. Hi ha la possibilitat de fer rutes de senderisme, bicicleta de muntanya, recorreguts guiats i vies fèrries, etc.

CASA SAMARRA

FAUNA

Al Pallars Sobirà, una comarca rica en biodiversitat, es poden trobar una gran varietat d’espècies animals adaptades als seus diversos hàbitats de muntanya.

La seva presència enriqueix l’ecosistema local i ofereix als visitants l’oportunitat d’apreciar la vida salvatge en el seu entorn natural.

Cabirol i Isard

El cabirol és un mamífer herbívor de mida mitjana que habita als boscos i prats alpins. Es reconeix per les seves banyes ramificades i la seva agilitat en terreny muntanyós.

En canvi, els isards són una mica més grans i més robustos que els cabirols. Les banyes de l’isard són més llargues, gruixudes i corbades cap enrere.

Ós bru, marmota i esquirol

Un dels grans protagonistes de la fauna del Pallars Sobirà és l’os bru, tot i que ara mateix és una espècie protegida i poc freqüent. A nivell més petit, es troba la marmota, un rosegador gros i robust que pastura en prats d’alta muntanya.

Aquestes i moltes altres espècies conformen l’ecosistema ric i variat del Pallars Sobirà.

Les nostres aus

Hi ha una gran varietat d’aus que es poden observar en els seus boscos, valls i cims. Algunes de les aus més representatives d’aquesta regió inclouen: àguila reial que són una de les aus rapinyaires més majestuoses dels Pirineus, àguila daurada també coneguda com a trencalòs es caracteritza pel seu plomatge fosc amb taques daurades, gall fer, perdiu roja, picot negre i molts més.

Algunes de les imatges de la nostra fauna han estat cedides per Hedonismo Natural.

Altres activitats: