CASA SAMARRA text

ACTIVITATS

Descobreix noves experiències i aventures amb les activitats a l’aire lliure, dissenyades per gaudir en família o amb amics.

Casa samarra

CASA SAMARRA

NEU

Les muntanyes del Pallars van ser de les primeres de Catalunya en ser recorregudes amb esquís. Quan arriba el fred, el Pallars es cobreix de neu per donar la benvinguda a tots aquells amants dels esports d’hivern que cada any ens visiten en cerca d’un esquí en família i en un entorn paisatgístic inigualable.

La estació d’esquí de Tavascan la tenim a només 10Km i les d’Espot i Port Ainé a uns 25Km  però des del Pallars Sobirà també és té un accés ràpid i preferent a l’estació d’esquí de Baqueira-Bonaigua-Beret 60 km a través del Port de la Bonaigua. Per als amants de l’Esquí de Muntanya el Pallars Sobirà és el paradís amb infinitat de Pics i Pendents esperant a ser dominades.

Ens enorgulleix oferir moltes activitats al nostre voltant. No esperis més per viure aventures uniques i emocionant amb noves experiéncies!

Aquestes estacions d’esquí ens ofereixen la possibilitat de fer esports de neu a l’hivern, com esquí, surf de neu, esquí de fons i raquetes de neu i excurcions a peu, bicicleta, corrent, motocileta… durant l’estiu o primavera.

Per a més informació de les activitats no dubtis en preguntar-nos!

Altres activitats: